Over ons

Hoe je met een uitstekende klantbeleving het verschil kan maken en daar zelf voldoening uit haalt.
Gedreven door passie, gebracht met plezier.

Wat doen we?

Laptop Replace (Onderdeel van Union Square Holding B.V.) distribueert vele producten, losse onderdelen en accesoires voor Laptops, en tablets. De meeste van onze producten zijn voorradig uit een extern magazijn in Brabant. Van hier uit worden dagelijks alle orders verwerkt. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt.

Onze visie

In een steeds sneller opererend economisch klimaat worden veel producten tegenwoordig als wegwerp artikel gezien. De economische levensduur van onze moderne technische apparaten wordt steeds korter terwijl de technische levensduur eigenlijk steeds langer kan zijn. Vanuit die visie willen wij zorgdragen voor een langere levensduur van je electronische apparaat. Dus bij afname van de accu capaciteit niet weggooien maar vervangen (replace) en met lagere kosten langer van je apparaat genieten. Goed voor de portemonnee en het milieu.

De geschiedenis

In 1997 zijn wij begonnen met het op kleine schaal ondersteunen van lokale bedrijven met ICT beheer en onderhoud. De markt ontwikkelde en veranderde snel en hierop diende snel ingespeeld te worden. Om niet achter te lopen was het voor bedrijven belangrijk de ontwikkelingen in ICT bij te houden. Hierop werd ingespeeld met een juiste ondersteuning op de werkvloer en daarnaast diende ook de benodigde hardware tijdig te worden aangeleverd. Verschillende specialisaties ontstonden en om die reden hebben wij ons opgesplitst in verschillende bedrijven elk met zijn eigen specialisatie. Laptop Replace is daarop ontstaan om alle benodigdheden te leveren omtrent Laptop en Tablet onderdelen en accessoires.

Waarom wij?

Als je graag met gedreven mensen werkt met verstand van zaken.
Als je graag korte, snelle, en duidelijke communicatie wilt.
Als je zeker wilt weten dat je tevreden zult zijn.
Als je waarde voor je geld wilt krijgen.
Als je erop wil vertrouwen dat afspraken nagekomen worden.

Dan kies je gerust voor ons! Daarom wij.

Klantbeleving

Met passie houden wij ons dagelijks bezig met de totale klantbeleving. In onze ogen een belangrijk punt. Want als wij het goed doen, maken we jou blij.

Wij willen graag dat je met volle tevredenheid van de aankoop geniet. Is dat zo, vertel het dan aan anderen. is dat niet zo, vertel het dan aan ons. Wij zullen er dan alles aan doen om je alsnog volledig tevreden te laten zijn.

Nog niet overtuigd?

Twijfel je nog of je bij de juiste partner bent aangekomen?
Probeer ons gerust eens uit. Onze productcatalogus is langer dan onze algemene voorwaarden. Wij verschuilen ons niet achter voorwaarden maar lossen eventuele problemen of vraagstukken op zoals het hoort. Hierbij luisteren wij graag naar de wens van de klant. Vrijwel altijd kunnen wij aan die wens voldoen.

Werk samen met ons aan een beter milieu!

Door te zorgen dat we langer met onze apparaten kunnen blijven werken, zijn de totale kosten lager en belangrijker nog, vervuilen we ons milieu veel minder.  Electronische apparaten vervangen we vaak wanneer de levensduur van de batterij voorbij lijkt te zijn. Voorheen waren vervangende accu’s vaak prijzig, maar in de loop der jaren zijn deze zeer zeker betaalbaar geworden. Werk daarom samen met ons aan een beter milieu en klimaat.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons kun je rekenen op de juiste support. Heb je een vraag opmerking of wil je gewoon even iets kwijt? Gebruik dan ons contact formulier en wij zullen je naar volle tevredenheid helpen.

Wij streven er naar altijd de beste kwaliteit van onze producten te leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Wij doen dit door middel van samenwerking met de beste leveranciers. Daarbij staat niet alleen de kwaliteit en prijs van het product zelf centraal maar ook de kwaliteit van onze leveranciers als geheel. Daarbij wordt onze selectie gedaan aan de hand van voorraad, snelheid van leveren en de mate van service, support en klantvriendelijkheid.

Snelle levering, iets dat je tegenwoordig van elke webshop mag verwachten. Wij doen ons uiterste best om je bestelling de volgende dag in huis te hebben. Voor 21:00 besteld betekent dan ook in de meeste gevallen dat je het product de volgende dag al hebt.

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om je aankoop naar behoren af te handelen. Ook na deze aankoop. Ben je toch niet tevreden? laat het ons dan weten. Wij vinden altijd een passende oplossing voor je.

Inmiddels hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector, en met de verkoop van hard- en software. Door onze ervaring en kennis van het resellerkanaal kunnen wij snel schakelen en bieden wij verschillende oplossingen en producten voor je vragen. Kun je op onze website niet vinden wat je zoekt? Stel ons dan gerust de vraag, de kans is groot dat we alsnog aan je wensen kunnen voldoen.